Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση 25 Μάη 2011

Το σωματείο μας κάλεσε σε γ.σ. για τις 25 Μαΐου 2011 με την εξής ανακοίνωση  
Όπως και πριν από κάθε άλλη προηγούμενη γ.σ. η πλειοψηφία του Δ.Σ. δεν προσέφερε την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και δεν αιτιολόγησε με κανένα τρόπο την πρόταση της. Ακόμα και το ύψος της ετήσιας αύξησης διατυπώθηκε εντελώς αόριστα.

Δύο ημέρες νωρίτερα από την ίδια γ.σ. στις 23 Μαΐου 2011 μοιράστηκε σε όλους τους συναδέλφους γραπτή πρόταση της Πρωτοβουλίας, σχετικά με την καταγγελία της ΣΣΕ του 2011, ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα ο κόσμος σχετικά με τα επίδικα της επικείμενης γενικής συνέλευσης.
Επίσης, εκ μέρους της πρωτοβουλίας μοιράστηκε σε αρκετά αντίτυπα αναλυτική πρόταση εσωτερικού κανονισμού (καθαρά για πρακτικούς λόγους δεν μοιράστηκε σε όλους τους συναδέλφους - πολυσέλιδο κείμενο).
Η Πρωτοβουλία ζήτησε η πρότασής για τον εσωτερικό κανονισμό να σταλεί σε όλους τους  εργαζόμενους μέσω του email του σωματείου (μαζί και με παλιότερη πρόταση του ΔΣ, η οποία ποτέ δεν έχει κοινοποιηθεί δημόσια), για να την επεξεργαστούν και να αποστείλουν προτάσεις, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ.

Η Γενική Συνέλευση δεν κατέληξε λόγω έλλειψης απαρτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου